MALATYA / BATTALGAZİ - Malatya Mehmet Ali Aydınlar Fen Lisesi

Ekm

Okulumuz öğrencilerine TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında 12 Ekim Perşembe günü “Beslenmede Altın Prensipler” konusunda Bingöl Üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi Bayram YURT tarafından eğitim verildi.

Ekm

Türkiye Satranç Şampiyonu Feridun ÖNEY ve Servet AYDEMİR 18 Ekim Çarşamba günü okulumuza ziyarette bulundular. Tüm sınıflarda satrançla ilgili kısa film izletildi. Feridun ÖNEY öğrencilerle satranç oynadı.

Ekm

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif ÜSTÜNDAĞ ve Milli takım voleybol oyuncusu Melissa Vargas 10 Ekim Salı günü okulumuza ziyarette bulundu.

Ock

Yarıyıl tatilinde,  ders-soru çözümleri- konu tekrarı içerikli etüt programı düzenledik. Verimli bir şekilde geçen eüt programımızı, çaba gösteren öğrencilerimizle birlikte keyifli bir geziyle  tamamladık.

Öğrencilerimizle;Malatya Garı ve  nostalji treni ziyareti, Demiryolu misafirhanesinde yemek ve ardından  tren seyahati tecrübesi için Yazıhan'a  trenle geziyle geçen deneyimli bir gün geçirdik.

Ock

Kas

Türkiye Voleybol Federasyon Başkanı Sayın M. Akif ÜSTÜNDAĞ ve As Başkan Ahmet GÖKSU okulumuzu ziyaret ettiler.Öğrencilerimizle yaptığı konuşmalarda zaman ayırarak ve disiplinli yapılan sportif faaliyetlerin, akademik başarıyı artırdığını belirtti. Sayın Başkanımıza ve As Başkana ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Kas

Her Ay, Hep Birlikte, Bir Kitap Projemizin Ekim Ayı için belirleyip okuduğumuz "Fatih–Harbiye" eserinin mütalaasını gerçekleştirdik. Kitabımızı bizimle aynı zaman diliminde okuyup projemize destek veren İl Müdürümüz Sn. Hatice ÖZDEMİR'in de katılımıyla eser, yazar, konu vb. hakkında verimli ve keyifli bir kitap söyleşisi gerçekleştirdik.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı öğrencilermizin hazırladığı programla okulumuzda da coşkuyla kutladık.